Kommer Hero-uppdateringen till Android 2.1 idag?

Postat:
01:58 - 2010-04-02
Skribent:
| Manny B
Kommentarer:
208

För drygt två veckor sedan skrev vi om ett läckt dokument, vilket sades vara HTC:s officiella utrullningsschema för 2.1-uppdateringen till HTC Hero. Uppgifterna kom från en användare på xda-developers som utan att gå vidare in på saken påstod att han hade fått tag på dokumentet i fråga via sitt jobb.

I dokument kunde vi läsa att vi i Norden, vid sidan av bland annat Ryssland, stod allra först på tur när utrullningen skulle få sin början, och datumet som angavs var – just det – den andra april. Under kvällen fick vi in ett tips som pekade på precis samma datum, den andra april, och närmare bestämt från och med klockan 06 på morgonen.

Tipset kom den här gången via behnaam som verkar ha ett finger med bakom kulisserna i mycket som rör HTC i allmänhet, och dess androidtelefoner i synnerhet. Om detta visar sig vara korrekt så gissar vi att Hero-folket här på sajten kommer göra oss uppmärksamma på detta, inte minst med tanke på att ryktet säger att uppdateringen kommer komma OTA (”Over The Air”).

Håll tummarna och hoppas att ryktet är sant och att utrullningen sker på bred front och inte i småskvättar bara!