Kommer HTC Pyramid att lanseras 12:e april som HTC Sensation – släppas till sommaren? [Rykten]

Postat:
13:25 - 2011-04-06
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
88

HTC Pyramid, bilder från XDA

En av de mest efterlängtade Android-mobilerna just nu är HTCs kommande toppmodell Pyramid. Enheten sägs ha utrustats med dubbelkärnig 1.2GHz-processor från Qualcomm, 768MB RAM, 4.3-tumsskärm med qHD-upplösning, samt dubbla kameror: en åttamegapixelkamera på baksidan i kombination med en VGA-kamera framtill. Även om dessa specifikationer förmodligen stämmer, består all information om HTC Pyramid än så länge av rykten, eftersom HTC inte tillkännagivit enheten än.

Det verkar dock inte dröja länge innan vi får alla detaljer direkt från källan, eftersom Pyramid enligt utsago kommer offentliggöras under en presskonferens i London den 12:e april – det vill säga tisdag nästa vecka. En insider har bekräftat att kodnamnet ”Pyramid” ersatts och att modellen kommer få det slutgiltiga namnet HTC Sensation. Tydligen har den taiwanesiska tillverkaren redan registrerat namnet som varumärke, vilket gör uppgiften trovärdig.

Enligt ryktet kommer enheten att lanseras någon gång ”de kommande månaderna”, vilket i bästa fall kan innebära att HTC Sensation finns i butik i juni.  Som sagt kommer vi med all säkerhet att få veta mer om vad HTC har i görningen under företagets presskonferens i London på tisdag, då förmodligen även europaversionen av HTC Evo 3D kommer att presenteras.

Är det några av er läsare som skulle slå till direkt ifall HTC Sensation släpptes i Sverige redan i början av sommaren?

 

Genom Engadget

Lägsta pris på HTC Incredible S på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på HTC Flyer på Prisjakt just nu: