Launchern SPB Shell 3D uppdateras, får nya funktioner

Postat:
13:55 - 2011-07-27
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
29

SPB Shell 3D (launcher)

SPB Shell 3D är en maffig hemskärmsersättare från en av världens största utvecklare av mobilapplikationer – SPB Software. Launchern är en variant av klassiska SPB Mobile Shell för Windows Mobile och den första skarpa androidversionen av appen gavs ut i slutet av mars. Blott tre veckor efter releasen i Market hade Shell 3D genererat hela 750 000 dollar i intäkter.

Applikationen har nyss uppdaterats till version 1.2 och bjuder på en hel del nyheter. Först och främst har SPB Shell 3D till sist fått stöd för landskapsläge, vilket många verkar ha saknat. Utvecklaren nämner även att designen förbättrats överlag och att de putsat på inställningsskärmen. Kalenderpanelen har därtill förbättrats och de har lagt till en bokmärkesmapp.

Till nyheterna hör även något som SPB Software kallar för ”3D edit mode” och ett experimentellt läge i stereoskopisk 3D. Användare kan sist men inte minst aktivera ett surfplatteläge, vilket också ska fungera på mobiler.

De som redan kör SPB Shell 3D kan uppdatera appen i Market som vanligt och vill man köpa launchern kan man göra detta för cirka 95kr.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=hVU84J1ShSQ

Genom SPB.com

Lägsta pris på Samsung Galaxy S II på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på LG Optimus 3D på Prisjakt just nu: