LauncherPro Beta uppgraderas till LauncherPro Plus

Postat:
09:35 - 2010-07-20
Skribent:
| FlyBob
Kommentarer:
43

För några veckor sedan noterade många en ny och rosad launcher (hemskärm). Den hade en snabbhet som tidigare inte hade matchats av någon annan, och med nya uppdateringar varje vecka som utökade funktionerna hos denna launcher blev den snabbt en favorit hos många.

Under den senaste tiden har dock dess främsta konkurrent, ADW Launcher, även den utvecklats i ett rasande tempo och dessa två kämpar nu för att bli den främsta home replacement hos användarna med nya funktioner och uppdateringar varje vecka. Som ett steg i detta har utvecklaren för LauncherPro, Federico Carnales, arbetat på heltid under två månader för att skapa denna nya release av sin produkt.

Nya funktioner och inbyggda widgets som är högt efterfrågade är några av hans dragplåster, dock finns bara en med för tillfället och resten är på väg enligt Federico själv;

  • People Widget
  • Bookmarks Widget
  • Friends Widget
  • Calendar/Agenda Widget
  • Messaging

Det mest noterbara hos LauncherPro har alltid varit snabbheten i både App drawer och Homescreen, samt funktioner såsom applikationsdocka i nederkanten av skärmen, scrollbara widget ”sense-style” samt ett rasande utvecklingstempo. Notering i applikationsdockan om antalet olästa e-post- och sms meddelanden samt missade samtal är anledning nog att pröva denna uppgradering av din homescreen.

För att kunna arbeta vidare på projektet LauncherPro har Federico nu släppt sin applikation som betalapp, dock ej på market eftersom han själv inte befinner sig i ett land som har detta. Applikationen köps därför genom hans hemsida på https://www.launcherpro.com/ Priset är satt till 2.99$ och kan anses helt rimligt för den kvalitativa home replacement som Federico har utvecklat. Vill man pröva den äldre verisionen innan köp går det också bra, den finns på market under namnet LauncherPro Beta.

Vill du också publicera en artikel på Swedroid? Klicka här