LauncherPro v0.8.4 finns nu att ladda hem i Market

Postat:
15:33 - 2011-03-28
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
62

LauncherPro

LauncherPro är tillsammans med ADW.Launcher en av de mest högaktade och populära launcher-apparna i Market. Programmet är skrivet av latinamerikanen Federico Carnales, och erbjuder en mängd kraftfulla funktioner som Androids egna hemskärm inte har. Dessutom är LauncherPro väldigt anpassningsbar och kan skräddarsys med en rad olika inställningar, och launchern har även en uppsättning inbyggda widgetar.

I september förra året påbörjade Carnales ett djärvt drag, nämligen att skriva om hela applikationen från grunden. LauncherPro är baserad på hemskärmsappen som ingår i Android 2.0, och Carnales ville optimera koden, lära känna den närmare och få ökad kontroll över den. De som är bekanta med programmering inser säkert vidden av detta åtagande, och vissa tyckte tilltaget hade ett sken av hybris över sig. Sedan dess har det varit skralt med uppdateringar, och den senaste releasen kom i slutet av januari och innehöll diverse effekter som visas när man växlar mellan skärmarna.

Nu har dock LauncherPro uppdaterats igen till version 0.8.4, men det rör sig inte om den reviderade versionen, utan det är den gamla som fått några fler funktioner. För LauncherPro Plus-användare har Carnales nu lagt till en Gmail-widget som helt enkelt visar dina senaste mejl, och den har även en inbyggd funktion för att öppna mejlen. Facebook-widgeten har dessutom fått en förbättrad inloggningsprocedur, och några buggar har åtgärdats för Twitter-widgeten. Tillägg som alla användare har glädje av är fullt stöd för Gingerbread som sägs förbättra LauncherPros prestanda överlag, samt två nya övergångseffekter.

Vad tycker ni läsare om LauncherPro, och finns det kanske någon annan hemskärmsapp som ni gillar mer? LauncherPro v0.8.4 finns som vanligt i Market.

 

Tipstack till Fredde! Genom LauncherPro.com

Lägsta pris på LG Optimus 2X på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på LG Optimus 3D på Prisjakt just nu: