Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

LG CX2 – uppföljaren till LG Optimus 3D? [Rykten]

Postat:
18:02 - 2012-01-24
Skribent:
Lars A
Kommentarer:


LG Optimus 3D släpptes i Sverige förra sommaren och är en av hittills få telefoner med autostereoskopisk 3D-skärm. Mobiler med stöd för att visa 3D-bilder är något av en gimmick. Kanske blir det ändring på den saken ifall en storspelare som exempelvis Samsung skulle släppa en kompetent toppmodell med 3D.

LG tror i alla fall på tekniken och har en uppföljare till Optimus 3D på gång. Enhetens kodnamn är CX2 och innebär enligt ryktet inte någon revolutionerande uppgradering gentemot föregångaren. Uppföljaren bjuder naturligtvis dock på en del förbättringar.

LG CX2 ska ha fått en något snabbare processor med 1,2GHz klockfrekvens, att jämföra med originalets 1GHz. Chipet är fortfarande dubbelkärnigt och tillverkas av Texas Instruments.

Skärmstorleken sägs ligga kvar på 4,3 tum med WVGA-upplösning. Till skillnad från Optimus 3D förväntas CX2 få en så kallad NOVA-display, med högre ljusstyrka. Främsta förbättringen tycks vara att LG lyckats få ned enhetens tjocklek med flera millimeter.

Bland övriga specifikationer finner vi DLNA och NFC. LG CX2 förväntas få en offentlig presentation under MWC i slutet av februari. Vad tror ni om 3D-tekniken: är den här för att stanna eller bara en övergående fas?

Genom PocketNow

Lägsta pris på LG Optimus 3D på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på HTC Evo 3D på Prisjakt just nu:

Mest kommenterat

 1. Rapport: PostNord kan gå i konkurs utan stöd
 2. BankID kommer släppas för Huaweis app-butik
 3. Ni som inte byter till en ny telefonmodell vart eller vartannat år – hur upplever ni att era ”gamla” telefoner fungerar?
 4. Disney+ kommer till Norden i sommar
 5. Rykte: Specifikationerna för Samsung Galaxy S20-serien
 6. Kan det här vara OnePlus 8 Pro?

Mest läst

 1. Så här ser Samsung Galaxy S20 Ultra ut enligt senaste ryktena
 2. EU överväger att tvinga alla smartphonetillverkare att använda USB-C
 3. Rapport: PostNord kan gå i konkurs utan stöd
 4. Rykte: Specifikationerna för Samsung Galaxy S20-serien
 5. BankID kommer släppas för Huaweis app-butik
 6. Ni som inte byter till en ny telefonmodell vart eller vartannat år – hur upplever ni att era ”gamla” telefoner fungerar?

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vad anser du är effektivast överlag: textbaserad kommunikation eller samtal?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om

Survey