Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

LG G2-ägare: Vilka är era synpunkter på telefonen?

Postat:
00:31 - 2013-10-29
Skribent:
Swedroid-redaktionen
Kommentarer:
LG:s allra färskaste androidflaggskepp, den av recensenter hart när unisont hyllade G2, har nu funnits ute på våra svenska butikshyllor ett antal veckor. G2 är den med marginal mest hypade och efterlängtade Android-telefonen som LG någonsin har släppt, och även om vi inte har sett några officiella försäljningssiffror så har vi noterat att telefonen snabbt blev en av de allra mest använda och omtalade här på Swedroid.
Då vi testade LG G2 konstaterade vi att LG lyckades leva upp till hypen och förväntningarna. Vi slog fast att det var den allra bästa telefonen som vi någonsin hade testat tack vare hårdvara i absolut toppklass kombinerat med ett mycket attraktivt pris, som i skrivande stund ligger på cirka 4 400 kronor och uppåt.

Ingen telefon är dock utan svagheter och G2 är heller inget undantag. Den i våra ögon kanske mest påtagliga bristen i G2 är ett väldigt plastigt skal som varken är snyggt eller känns exklusivt, samt en i vissa lägen till frustration långsam och bristfällig autofokus i den i övrigt utmärkta kameran.

Vi försöker att i våra recensioner vara så uttömmande vi bara kan, men vi kan inte hur gärna vi än vill matcha det gemensamma kunnandet och den samlade erfarenheten som ni som äger telefonen kan bidraga med. Vi bollar därför frågan vidare till er:

Vilka är era synpunkter på LG G2? Håller ni med oss om att det är en av de allra bästa androidtelefonerna någonsin? Har ni sprungit på buggar och problem som vi missade? Har ni vant er vid ström- och volymknappens udda placering eller är placeringen en flopp? Upplever ni liksom vi att batteritiden är i en klass för sig?

Frågorna är många och ni sitter inne med svaren. Om ni äger, har ägt eller har använt en G2 under en längre tid så får ni gärna dela med er av era åsikter i kommentarsfältet nedan. Som alltid så uppmanas ni hålla er till ämnet och bara kommentera om ni har egna erfarenheter av telefonen i fråga.
 

Mest kommenterat

 1. Använder du smartklocka eller aktivitetsarmband?
 2. OnePlus kan lansera fyra produkter samtidigt i mars
 3. EU kan tvinga tillverkare att uppdatera telefoner längre
 4. Qualcomm stäms i Storbritannien, anses ha drivit upp smartphonepriserna
 5. Fler tecken på Wear OS-klocka från Samsung
 6. OnePlus presenterar nyheter 8 mars

Mest läst

 1. Google presenterar sex Androidnyheter, tillgängliga för alla
 2. EU kan tvinga tillverkare att uppdatera telefoner längre
 3. Qualcomm stäms i Storbritannien, anses ha drivit upp smartphonepriserna
 4. Använder du smartklocka eller aktivitetsarmband?
 5. OnePlus kan lansera fyra produkter samtidigt i mars
 6. Google behöver optimera Play Store

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Använder du smartklocka eller aktivitetsarmband?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om