Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

LG G3-ägare: Vilka är era synpunkter på telefonen?

Postat:
19:05 - 2014-09-20
Skribent:
Swedroid-redaktionen
Kommentarer:
När LG släppte G3, företagets allra senaste flagskepp, gjorde de det en god stund efter att trion Samsung, Sony och HTC hade släppt sina toppmodeller. Många hade hoppats att LG genom att vänta skulle kunna utrusta G3 med den nya processorplattformen Snapdragon 805, till skillnad från 801 i konkurrenterna, men så blev inte fallet.
LG kunde i G3 istället stolt presentera den för tillfället mest högupplösta skärmen på en androidtelefon på marknaden; hela 1440×2560 pixlar på en 5,5 tum stor skärm, vilket ger en pixeldensitet på smått otroliga 534 PPI.

Tack vare den eminenta företrädaren G2, som Swedroid-redaktionen mer eller mindre enhälligt utsåg till årets telefon 2013, var förväntningarna skyhöga då vi testade uppföljaren G3. Vi konstaterade att LG hade lyckats förbättra det mesta då vi jämförde med fjolårsmodellen, inte minst var autofokusproblemen i kameran som bortblåsta, men samtidigt hade LG i G3 förlorat ett av företrädarens trumfkort; batteritiden.

När vi testar telefoner och plattor försöker vi alltid vara så uttömmande och noggranna som vi bara kan, men detta till trots missar vi i regel en del saker som ni läsare snappar upp. Ibland gör vi helt enkelt en tabbe då vi testar en modell och ibland kommer det mjukvaruuppdateringar som antingen fixar problem vi hade under recensionsfasen eller introducerar nya buggar som inte existerade under testperioden.

Vi riktar nu därför frågan till er som äger, har ägt eller har använt en G3 under en längre period: vilka är era synpunkter på telefonen? Vilka är enhetens största styrkor? Största svagheter? Upplever ni, som vi, att batteritiden brister? Vad tycker ni om material, byggkvalité? Knapparnas placering? Här är skärmen?

Frågorna är många, och ni sitter inne med svaren. Lämna era synpunkter i kommentarerna nedan, men var vänliga och håll er till ämnet och var sakliga i kritik. Längre diskussioner om andra telefonmodeller hänvisas som alltid till vårt forum.

Mest kommenterat

 1. Vilken Androidversion har din telefon?
 2. Sony presenterar flaggskeppet Xperia 1 III – först med 4K OLED 120Hz
 3. Här är Sony Xperia 5 III med variabel brännvidd
 4. Renderade bilder påstås visa Googles smartklocka
 5. Sony kan satsa stort på mobilspel
 6. Rapport: Xiaomi och Oppo arbetar på egna chipp

Mest läst

 1. Apple höll Imessage från Android för att skydda sin inhägnade trädgård
 2. Renderade bilder påstås visa Googles smartklocka
 3. Sony presenterar flaggskeppet Xperia 1 III – först med 4K OLED 120Hz
 4. Fler inofficiella uppgifter om Google-chippet i Pixel 6
 5. Android Fast Pair får ny layout, stödjer över 100 Bluetooth-enheter
 6. Swedroids fyndtipsfredag (v14)

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vilken Androidversion har din telefon?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om