LG meddelar att V10, G4:s större syskon, säljer som smör i USA och Sydkorea

Postat:
19:54 - 2015-12-27
Skribent:
| Hugo
Kommentarer:
61

LG:s senaste flaggskeppstelefon, V10, kan närmast beskrivas som en större, lyxigare, bättre utrustad och snyggare (även om smaken går isär) version av tillverkarens populära flaggskepp från i våras, LG G4.

Utöver ovanstående har V10 även fått en sekundär skärm, ovan den ordinarie pekskärmen, där mer avancerade aviseringar kan visas. Att LG har lyckats sälja 10 000 enheter om dagen, närmare en halv miljon enheter sedan butikslanseringen i slutet av oktober, kanske inte låter som en jätteprestation jämfört med säljvolymerna Apple och Samsung regelbundet presterar.

Men, med tanke på att V10 vid lanseringen endast såldes på två marknader, den amerikanska och den sydkoreanska, så är det ändå en välbehövd framgång för den Seoul-baserade tillverkaren som har kämpat i motvind de senaste åren.

Enligt LG skall V10 lanseras i Sverige i januari månad, med ett rekommenderat pris på 6 490 kronor, och av sökloggar och vår epostskörd att döma så är V10 en telefon som väldigt många av Swedroids läsare är nyfikna på.

Vi på Swedroid är mycket nyfikna på LG V10. Känner ni likadant, eller väntar ni med spänning på vårens flaggskepp istället?