LG Optimus 2X-ägare: Vilka är era synpunkter på telefonen?

Postat:
07:52 - 2011-04-01
Skribent:
Manny B
Kommentarer:
163

Det har nu hunnit gå ett par veckor sedan LG:s omskrivna flaggskepp Optimus 2X började dimpa ner i händerna på förväntansfulla svenskar runtom i landet. I de allra flesta recensionerna har Optimus 2X fått ett gott omdöme, och då vi på Swedroid testade telefonen kunde vi inte göra annat än att konstatera att det är den bästa telefonen vi har testat – hittills.

Men det är förstås, som alltid, en sak att läsa recensioner och en helt annan att faktiskt äga telefonen själv. Eftersom vi alla använder våra telefoner olika vis så kan små egenheter, fördelar och nackdelar visa sig först då man själv har fått någon vecka eller två med telefonen.

Vi vill här höra från er Optimus 2X-ägare vad ni tycker om telefonen. Är prestandan till belåtenhet? Lever skärmen upp till förväntningarna? Använder ni LG:s egna hemskärmsapp, eller kör ni ett alternativ från Android Market? Har ni upplevt telefonen som buggig, eller har mjukvaran varit stabil som en järnkamin? Dela med er av era synpunkter i kommentarerna!
 

Lägsta pris på LG Optimus 2X på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på LG Optimus 3D på Prisjakt just nu: