LG Optimus 2X demonstreras på CES [Video]

Postat:
17:50 - 2011-01-08
Skribent:
| Manny B
Kommentarer:
82

httpvh://www.youtube.com/watch?v=xrOYvqeDsyU

Androidsajten AndroidSpin har en representant på CES 2011-mässan i Las Vegas i USA och de fick en pratstund med en av LG:s representanter, som även var vänlig nog att demonstrera det kommande flaggskeppet Optimus 2X på video.

Bland annat får vi se HDMI-funktionen demonstreras, både vad gäller telefonens gränssnitt och vid spel, och det ser onekligen ut att fungera väldigt bra redan nu. Tegra II är fortfarande en väldigt ung plattform, åtminstone vad gäller androidenheter, så vi gissar att vi kommer få se allt mer optimerad hårdvara och spel som bättre nyttjar den tillgängliga prestandan.

En bit in i videoklippet kan vi även se de tillgängliga upplösningarna som enheten kan hantera, och det är som förväntat 480p, 576p, 720p och 1080p som gäller. Det finns dessutom, förstås, ett auto-läge vilket själv väljer lämplig upplösning.

LG Optimus 2X är inom kort på väg ut i handeln här i Sverige och vissa butiker har satt ett lagerdatum så tidigt som den 13:e januari. Vi har här på sajten sett ett minst sagt stort intresse för enheten i fråga så vi gissar att LG har en potentiell storsäljare i sitt sortiment.

Vad säger ni, är Optimus 2X er nästa telefon?
 

Via AndroidSpin. Tipstack till Daniel.
 

Lägsta pris på LG Optimus 2X på Prisjakt just nu: