LG planerar Android 4.0-uppdatering för LG Optimus 2X och andra toppmodeller

Postat:
13:16 - 2011-11-02
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
63

LG planerar Android 4.0-uppdatering till LG Optimus 2X och andra toppmodeller

LG är en tillverkare som lyckats göra många kunder missnöjda genom att vara sena med att tillhandahålla uppdateringar av Android för vissa av sina modeller. Frustrerade kunder har bildat namninsamlingar på bland annat Facebook för att sätta press på LG.

I slutet av oktober dök det upp ett rykte om att tillverkarens toppmodell LG Optimus 2X inte skulle uppdateras till Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Ryktet baserades på ett Facebook-inlägg en LG-anställd gjort som helt enkelt lät meddela att enheten inte skulle uppdateras till ICS.

Ett par dagar senare uppdaterades LG Optimus 2X slutligen till Android 2.3, bättre sent än aldrig. I samma veva förklarade LG att de inte bestämt huruvida enheten skulle uppdateras till Android 4.0 eller inte.

Nu har tillverkaren gjort ett officiellt uttalade på sin Facebook-sida. LG meddelar bestämt att ryktet om den uteblivna Android 4.0-uppdatering för Optimus 2X inte stämmer. Tillverkaren säger vidare att de är i färd med att planera Ice Cream Sandwich-uppdateringar för Optimus 2X och andra enheter i toppskiktet.

När Google publicerat källkoden för ICS ska LG enligt utsago meddela när uppdateringarna kommer släppas. Vad tycker ni som varit missnöjda med LG om detta? Börjar tillverkaren återupprätta sig i era ögon eller är förtroendet fortfarande förbrukat?

Tack till de som tipsat!

Lägsta pris på LG Optimus 2X på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på LG Optimus 3D på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på HTC Sensation XL på Prisjakt just nu: