LG uppdaterar toppmodeller till Android 2.3 Gingerbread

Postat:
17:25 - 2011-10-31
Skribent:
Henrik
Kommentarer:
106


LG utannonserade under eftermiddagen något som väldigt många kunder har väntat på, och även något som har uppmärksammats extra mycket den senaste tiden. En uppdatering till företagets mer populära telefoner innehållandes Android 2.3/Gingerbread är på väg att skickas ut runt om i Europa, och Optimus 2X är en av telefonerna som är med på listan.

Via sin Facebooksida ville LG uttrycka sin uppskattning till alla väntande Optimus-ägare som länge har väntat på uppdateringen med Gingerbread, och vill också nämna att man vidtar alla möjliga åtgärder för att saker och ting ska gå snabbare nästa gång.

Uppdateringen gäller tre modeller ur Optimus-serien, och en av dessa kommer att rullas ut så tidigt som imorgon (1 november) – då endast för Optimus 2X. Ägare av Optimus 3D och Optimus Black, som är de övriga modellerna som omfattas, får dessvärre vänta till den senare delen av november på att få sin dos med pepparkakor. Optimus 3D får sitt under veckan som inleds den 21:a, och Optimus Black tar del av allt först under veckan efter den 28:e.

Till sist upprepar man i utannonserandet att man tar del av all feedback från kunder och lovar att göra sitt yttersta för att förbättra servicen. Bara för några dagar sen skrev vi om ryktet att man inte uppdaterar Optimus 2X till Ice Cream Sandwich, och trots att vi fortfarande inte har fått en officiell kommentar från LG kan detta vara ett tecken på att man skärper till sig även här. Vem vet, Optimus 2X kanske får ICS trots allt!

Vad säger ni, har LG efter alla förseningar gjort sitt, eller har de en chans att återhämta sig?

Uppdatering: LG har kontaktat Android And Me med lite info om ICS, där man säger att man fortfarande inte har beslutat om Optimus 2X får den nya uppdateringen eller inte. Vi får helt enkelt vänta och se.

Tack till alla som tipsade!

Via LG på Facebook

Lägsta pris på LG Optimus 2X på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på LG Optimus 3D på Prisjakt just nu: