LGs fem nästa androidmodeller 2011? [Rykten]

Postat:
15:12 - 2011-07-23
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
46

Sajten PocketNow påstår sig ha fått tag på datorgenererade produktbilder samt en del specifikationer för LGs resterande androidmodeller i år. Hårdvaruinformationen tycks mest bestå av spekulationer och vissa av bilderna ser lite suspekta ut. Allt bör alltså tas med en rejäl nypa salt, men PocketNow har haft rätt flera gånger förut så man vet aldrig.

LG Prada K2

Enheten sägs vara LGs nya flaggskepp som kommer erbjuda en 4.3-tumsskärm med NOVA LCD. Prada K2 påstås vara 8.8 millimeter tunn och ha dubbla kameror: en 1.3MP-kamera på framsidan samt en åttamegapixelkamera på baksidan.

Det interna lagringsminnet ligger på 16GB och Prada K2 förväntas köra en dubbelkärnig processor och släppas mot slutet av året.

LG Univa

Detta kan vara uppföljaren till Optimus One och den kommer enligt utsago ha en 800MHz-processor, 3.5-tumsskärm och 5MP-kamera. Tjockleken ligger på 11.9mm och Univa sägs köra Gingerbread och ha DLNA-stöd.

LG Victor

Victor verkar bli en modell i mellansegmentet med enkelkärnig 1GHz-processor, 3.8-tums OLED-skärm (WVGA), DLNA-stöd och dubbla kameror (5MP + VGA).

LG Gelato NFC

Det som får den här rackaren att sticka ut i mängden tycks vara stödet för NFC (närfältskommunikation). Övriga specifikationer gör dock att den hamnar i det nedre segmentet, med sin 800MHz-processor, 3.2-tumsskärm och 3.2MP-kamera.

LG K

Bild saknas på den här modellen, men enligt ryktet kommer LG K bli en av de första telefonerna med 720p HD-skärm. Storleken på displayen sägs ligga kring 4.5 tum och erbjuda en pixeldensitet som överträffar iPhones så kallade ”retinaskärm”.

Vad tror ni om dessa rykten och tycker ni det är någon av enheterna som verkar lovande?

Genom PocketNow

Lägsta pris på LG Optimus 2X på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på LG Optimus 3D på Prisjakt just nu: