Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Logotypetävling hos Droidstuff.se – Vinnaren är korad

Postat:
15:24 - 2010-08-18
Skribent:
Swedroid-redaktionen
Kommentarer:

För en dryg vecka sedan anordnade vi på droidstuff.se en tävling för att designa vår nya logotyp, och vi fick stor respons med många bidrag att välja mellan för att representera våran webbshop. Logotypen kommer även användas på visitkort och vissa produkter som ”kan” dyka upp i butiken så småningom.

Total fick vi in 25 bidrag och det var en jämn kamp mellan flera finalister, och vi tycker inte det är mer än rätt att visa upp alla bidrag för allmän beskådan samt att presentera vinnaren i våran tävling som en nyhet på Swedroid!

Först vill vi tacka alla som var med och hjälpte oss till en snyggare sida och framför allt en renpresentabel logotype! Tack!

Det märks att det finns talang där ute och att den kan tas fram när det gäller. Dessvärre kan inte alla vinna så vi har vart tvungna att ta ett svårt beslut. Det var jämnt i toppstriden och geniknölarna har gnuggats ordentligt de sista dagarna. Men, som sagt, alla tävlingar måste ha en vinnare.

Innan vi skriver ut vem den lyckliga är skall jag tillägga en sak. Presentkortet som vinnaren får kommer uppgå till 1000:-. Vi valde att ha en lägre tävlingspott till att börja med då vi ville se vilka som designade med hjärtat och vilka som designade med plånboken. Det blev långa diskussioner på Swedroids förstasida då nyheten om tävlingen dök upp och det märktes snabbt vilka som faktiskt vill hjälpa till och vilka som enbart är ute efter pengar. Så än en gång vill vi skicka ut ett stort tack till er som gjorde detta möjligt!

Så. Det är dags att kora vinnaren.

Motiveringen lyder:
Med en clean design som passar till alla bakgrunder tog logotyperna oss med storm. Det var ifrån då vi fick in dem till oss en klar finalist och vi visste att de skulle bli svåra att slå. Det var några andra som kom riktigt nära men det räckte inte riktigt ända fram. Det är något i dessa logotyperna som tilltalar oss på ett personligt plan. Och då finns det bara en sak den logotypen kan göra. Vinna!

Så ett stort grattis och tack till JESPER BJERKE!!

Vi presenterar även samtliga deltagande bidrag:

Vi skriver inte vem som gjort vilken design, det är upp till deltagarna att träda fram själva och presentera sina logotyper om de känner att de vill.

Stort tack än en gång till samtliga deltagare, och tack för all hjälp!

Mest kommenterat

 1. De som köper Cyberpunk 2077 på Stadia får en Chromecast Ultra och spelkontroll på köpet
 2. Google RCS är på väg att få krypterade meddelanden (E2EE)
 3. Black week har startat – tipsa om de bästa fynden
 4. Googles hälsoapp Fit får nytt gränssnitt med bättre översikt
 5. Kommer Sony återuppliva Compact-serien?
 6. Realme 7 är en av de minst kostsamma 5G-mobilerna hittills

Mest läst

 1. Kommer du byta från Google Photos?
 2. De som köper Cyberpunk 2077 på Stadia får en Chromecast Ultra och spelkontroll på köpet
 3. Black week har startat – tipsa om de bästa fynden
 4. Test: Google Pixel 5
 5. Här är Nokia 6300 och Nokia 8000 med KaiOS
 6. Senaste Chrome för med sig största prestandaökningen på flera år

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Kommer du byta från Google Photos när gratislagringen upphör?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om