Luktar din Galaxy Nexus vanilj? [Undersökning]

Postat:
15:49 - 2012-11-10
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
176

I vad som tvivelsutan är bland de konstigaste undersökningarna som någonsin genomförts i androidbloggosfären undrar vi: luktar din Galaxy Nexus vanilj inuti? Bakgrunden till den ovanliga frågan är att våra exemplar av Galaxy Nexus ger ifrån sig en mycket distinkt doft när bakstycket plockas bort.

Doften påminner om vanilj eller en slags parfym. Detta har inte ägnats någon närmare eftertanke men efter att bakstycket nyligen togs bort vid byte av SIM-kort gav doften upphov till tillräcklig nyfikenhet för en Google-sökning. Det visade sig då att vissa Galaxy Nexus-enheter mycket riktigt har en tydlig doft under huven.

Ett flertal forumtrådar har tillägnats ämnet och lukten beskrivs ofta som vaniljliknande och ibland som bränd. Några Galaxy Nexus-ägare har rentav gått tillbaka till butiken eftersom de misstänkt att det är fel på batteriet, varefter butiksbiträdena full förståeligt trott att de skämtat. Vi undrar nu alltså lättsamt: luktar din Galaxy Nexus? Ta gärna av bakstycket, lukta och lämna en röst nedan!

Luktar din Samsung Galaxy Nexus?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...
Processor: 1,2GHz dual-core
Plattform: TI OMAP 4460
RAM: 1GB
Skärm: 4,65" / HD / 316PPI
Skärmtyp: Super AMOLED
Kamera: 5MP