Missnöjda Samsung Galaxy i7500-ägare får specialerbjudande på Galaxy S?

Postat:
22:04 - 2010-05-31
Skribent:
Manny B
Kommentarer:
73

Ett antal små fåglar har kvittrat i vårt öra att Samsung erbjuder missnöjda Galaxy i7500-ägare ett specialerbjudande på den kommande toppmodellen Galaxy S. Hur erbjudandet kommer att se ut samt vad som är orsaken till att Samsung erbjuder detta är för närvarande okänt, men en gissning är att många i7500-ägare är mycket besvikna över att telefonen inte har fått någon uppdatering utan fortfarande är kvar på samma smått antika Android-version (1.5/Cupcake) som den levererades med.

Vi har inte kunnat bekräfta att detta verkligen stämmer, men enligt en tråd på Swedroids forum så har följande mail (och varianter på detta) skickats ut till ett antal missnöjda Galaxy i7500-ägare:

Hej,
mycket värdefulla synpunkter. Tackar för dem och ska föra dem vidare till dem de berör.

Kanske har du hört talas om ett av våra sätt att möta det missnöja du refererar till: att skräddarsy ett specialerbjudande på Galaxy S.

Vill bara berätta för dig att fredagen den 4 juni blir sista dagen att föranmäla sig för det speciella Galaxy S-erbjudandet – om du redan har en Galaxy.

Föranmälan är inte bindande. Föranmälan säkerställer bara att du blir kontaktad för specialerbjudandet. Och att du blir en av de första att äga en Galaxy S.

Efter den fjärde juni kommer kundtjänsten efter hand sedan att kontakta de föranmälda Galaxy-användarna och avslöja det förmånliga Galaxy S-erbjudandet.

Kundtjänst: 0771 726 78 64.

Med vänlig hälsning

Erik Johannesson, Nordisk PR-chef

 
Om ovanstående är korrekt och om du är missnöjd ägare av en Galaxy i7500 så kan det kanske vara av intresse att anmäla detta via ovanstående telefonnummer, senast fredagen den fjärde juni.