Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Motorola: Androidlur med 2GHz-processor innan årets slut [Rykten]

Postat:
05:22 - 2010-06-11
Skribent:
Manny B
Kommentarer:

På Executives’ Club of Chicago, en sammankomst mellan ledande företagsledare i den amerikanska mellanvästern och inbjudna representanter för media, uttalade sig Motorolas CEO Sanjay Jha igår enligt uppgift om vad som komma skall vad gäller Motorolas mobildivision. Sanjay avslöjade, om dessa uppgifter stämmer, att Motorola ämnar släppa en Android-baserad smartphone med en processor på hela 2 GHz, innan årets slut.

2 GHz är ett rejält kliv upp jämfört med dagens absoluta värstingar, exempelvis Nexus One, Sony Ericsson X10 och Samsung Galaxy S vilka alla bygger på ARM:s Cortex A8-arkitektur. Qualcomm har i sin Snapdragon-serie emellertid ingenting snabbare än 1.5 GHz planerat för 2010, vilket antyder att det sannolikt handlar om en annan tillverkare, möjligtvis Nvidia och dess Tegra-plattform, och Cortex A9-arkitekturen. Man kan även spekulera i om Sanjay kan ha menat 2x1GHz, vilket kanske låter lite rimligare då 2 GHz inte ens finns på horisonten än på länge.

En annan, icke namngiven representant för Motorola, rapporteras att utan att gå in på närmare detaljer ha sagt att de ämnar att ”inkludera precis allt som är teknologiskt möjligt i en smartphone” i en kommande enhet, vilket onekligen låter hemskt trevligt.

Ovanstående kan inte kategoriseras som något annat än lösa rykten, då det hela bygger på hörsägen, men nog hoppas man att det ligger åtminstone några korn av sanning i det. Frågan på allas läppar är sannolikt hur snabbt man laddar ur batteriet med en processor på 2 GHz.
 

Know Your Cell via Android Community.

Mest kommenterat

 1. Apple höll Imessage från Android för att skydda sin inhägnade trädgård
 2. Sonys aptitretare inför evenemanget nästa vecka
 3. Vilken Androidversion har din telefon?
 4. Nokia introducerar X20 och X10 med tre års uppdateringar
 5. Sista uppdateringen av Google Play Music gömmer appen
 6. Swedroids fyndtipsfredag (v14)

Mest läst

 1. Apple höll Imessage från Android för att skydda sin inhägnade trädgård
 2. Google-experiment visar vad som finns rakt på andra sidan jorden
 3. Samsung TV Plus kommer till Norden
 4. Hur skickar du främst meddelanden med din smartphone?
 5. Renderade bilder påstås visa Googles smartklocka
 6. Swedroids fyndtipsfredag (v14)

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vilken Androidversion har din telefon?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om