Motorola MOTOROI på väg till USA, i mars?

Postat:
10:17 - 2010-01-25
Skribent:
| Manny B
Kommentarer:
4

Ni kanske minns att vi förra veckan skrev om Motorolas kommande tablet-liknande telefon MOTOROI var på väg till Sydkorea, och att vi sedan tidigare hade sett samma enhet – med mindre förändringar – på väg till Kina. Nu är MOTOROI även på väg till T-Mobile i USA, enligt de senaste ryktena.

Telefonen kan närmast beskrivas som en Motorola Droid/Milestone utan ett fysiskt tangentbord, vilket förstås gör enheten både tunnare och lättare än Motorolas bästsäljande Droid. 10.9 mm tjock och 140 gram tung betyder att den är tunnare än en Nexus One, men aningen tyngre. Till skillnad från Droid/Milestone så har emellertid MOTOROI (den sydkoreanska versionen) även utrustats med bland annat en kamera på 8 megapixlar med en riktig exenon-blixt, videoinspelning i 720p, HDMI-port och FM-radio.
 


 

Vi har på kort tid sett MOTOROI spridas till Kina, Sydkorea och USA och vi hoppas förstås att Motorola ämnar fortsätta bredda marknaden i samma takt, i vilket fall vi kan förvänta oss en europalansering inom kort. Hoppas, hoppas.

Avslutningsvis ett tips till Motorola om ni läser detta; öppna upp en svensk generalagent igen. Motorola må ha varit ett ganska kallt märke på den svenska marknaden under många år, vilket låg till grund för beslutet att lägga ner den svenska generalagenten, men Motorolas intåg i androidvärlden har vänt upp och ner på det mesta och vi tvivlar inte på att många många telefoner kan säljas även här.
 

Via AndroidGuys.