Motorola Razr Maxx till Europa i maj

Postat:
15:30 - 2012-04-03
Skribent:
Jonas H
Kommentarer:
28

Motorola släppte telefonen Razr i november förra året. Två månader senare släpptes en andra variant av telefonen, men endast i USA, då kallad Razr Maxx. Skillnaden mellan de två telefonerna var storleken på batteriet, vars kapacitet nästan fördubblades (1780 mAh jämfört med 3300 mAh).

Företaget satsar alltså, precis som vi tidigare rapporterat, på telefoner med bättre batteritid. Detta är extra kul då det är helt i linje med vad ni läsare önskade i vår undersökning om er drömtelefon.

Nu kommer batteribesten även finnas tillgänglig för européer att köpa. Motorola meddelar i sitt pressmeddelande att Razr Maxx kommer finnas i butiker i båda Europa och Mellanöstern från och med maj 2012. De passar även på att skryta om den tunna profilen de lyckats behålla på telefonen, vilken mäter in på imponerande 8,99 mm.

Recension av Motorola Razr som vi skrev i november kan ni läsa här. Där finns även ett batteritest och enligt matematiken skulle Razr Maxx prestera ungefär 1200 minuter. Detta gör att den med stor marginal skulle placeras på förstaplats i det testet.

Det nämns inget om vilken Android-version telefonen levereras med, men vi förmodar att Motorola skulle nämna det om det handlade om Android 4.0, varför vi antar att det fortfarande är 2.3 Gingerbread som gäller.

Tack Lars Gunnar för tipset.

Källa: Pressmeddelande 

Lägsta pris på Motorola RAZR på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på HTC One X på Prisjakt just nu: