Motorolas första androidtablet Xoom till Europa i april?

Postat:
13:42 - 2011-02-14
Skribent:
| Manny B
Kommentarer:
31

Motorolas minst sagt heta och hypade androidtablet ”Xoom”, vilken har varit den mer eller mindre officiella utvecklingsenheten för tabletversionen av Android, kallad Honeycomb, ser ut att vara på väg till Europa i april månad, enligt en artikel på Mobil.se.

Att Motorola är på väg tillbaka till den svenska marknaden viskades det om redan i januari, men om den här comebacken kan tänkas ske redan i april eller om vi får vänta längre än så är i dagsläget inte känt.

Motorola Xoom har utöver Android 3.0/Honeycomb bland annat utrustats med en processorplattform från Nvidia kallad Tegra 2, vilken består av en dubbelkärnig processor på 2 x 1 GHz, en kraftfull grafikkrets, 1 GB RAM och en 10.1 tum stor multitouchskärm med WXGA-upplösning (1280×800 pixlar).

Xoom skall finnas tillgänglig i två olika versioner, en med endast wifi och en med både wifi och 3G (HSxPA), men i skrivande stund är prisnivån okänd. Om eller när Motorolas nya androidflaggskepp Atrix kan tänkas bli aktuell för oss svenskar framgår dessvärre inte heller.

Summa summarum: Xoom kommer till Europa inom kort, men vi vet inte när Motorola kommer till Sverige. Den långa väntan fortsätter.
 

Mobil.se. Tipstack till alla som skickade in detta!
 

Lägsta pris på Motorola Defy på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Huawei X5 på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Samsung Galaxy Tab på Prisjakt just nu: