Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Nästa generation av Samsung Galaxy Fold får en 8-tumsskärm och stylus [Rykten]

Postat:
19:37 - 2019-06-27
Skribent:
Hugo
Kommentarer:
Få telefoner har levt ett kortare liv än Samsungs Galaxy Fold, Samsungs mycket omskrivna telefon med en vikbar AMOLED-skärm, som ursprungligen var avsedd att butikslanseras i slutet av april i år.
Efter en längre tids hype under våren skickade Samsung slutligen, i början till mitten av april, ut testexemplar till större tekniksajter, nyhetspublikationer och teknikbloggare. Även om de flesta initialt var positiva i sina första omdömen började skärmproblem snabbt hopa sig. Skärmproblemen ledde snabbt till att Samsung valde att senarelägga lanseringen av Galaxy Fold, men utan att ange ett specifikt datum.

Nu cirkulerar rykten som gör gällande att vi i Samsungs andra försök att lansera Galaxy Fold på konsumentmarknaden kommer få se en del ändringar, utöver – gissningsvis – en lösning på skärmproblemen.

Bildskärmen sägs ha vuxit från 7,3 tum i den första generationen till 8 tum i generation två. Vi hoppas och tror att Samsung åstadkommit detta genom att minska de tjocka ramarna runtom bildskärmen snarare än genom att ge telefonen större yttermått. Det fanns trots allt gott om utrymme för förbättring på den punkten i den första generationen Fold.

Ett annat betydande tillskott, och kanske den funktionaliteten efterfrågades allra mest av det lyckliga fåtalet utvalda som fick äran att testa en Galaxy Fold, är en medföljande styluspenna (S Pen) likt stylusen i Galaxy Note-serien. Detta då Galaxy Fold är en enhet med stor fokus på produktivitet, och en styluspenna bidrar onekligen till detta.

Spekulationer gör gällande att Samsung kan komma att presentera den nya generationen i slutet av 2019 och ha en säljstart i början av nästa år, men vi gissar att väldigt många kommer ställa sig avvaktande för att se om Samsung har lyckats lösa skärmproblemen som drabbade den första generationen.

Vad tror ni, är Galaxy Fold ett projekt med framtidsutsikter som det är lönt för Samsung att jobba vidare med, eller är det något som ni upplever vara dömt att misslyckas till dess att tekniken har hunnit mogna avsevärt?

Mest kommenterat

 1. Bild på kartongen för Chromecast with Google TV
 2. Fler fotografier på nya Chromecast
 3. Samsung kommer fortsätta med ”Fan Editions” av flaggskepp
 4. Fler uppgifter om nya Chromecast, video visar gränssnittet
 5. TicWatch Pro 3 är först ut med Snapdragon Wear 4100
 6. Coalition for App Fairness vill minska ”app-skatten” från Apple och Google

Mest läst

 1. Bilder på fjärrkontrollen för Chromecast med Android TV hittar ut på nätet
 2. Fler fotografier på nya Chromecast
 3. Bild på kartongen för Chromecast with Google TV
 4. Fler uppgifter om nya Chromecast, video visar gränssnittet
 5. USA förbjuder distribution av TikTok och WeChat
 6. Ny stor Pixel 5-läcka tycks bekräfta tidigare rykten

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Använder du vibrationer/haptisk feedback i mobiler?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om