Naturskyddsföreningen släpper appen ”Grön guide” för Android [Tips]

Postat:
15:40 - 2010-11-20
Skribent:
Manny B
Kommentarer:
400

Visst ligger det i allas intresse att göra vad vi kan att ta hand om vår natur och miljö, och då Naturskyddsföreningen nu släpper sin app ”Grön guide” för Android så blir det genast lite enklare att hålla koll på hur man på bästa vis väljer det natur-/miljösmarta alternativet.

Med applikationen, som sedan tidigare finns till iPhone, så kan man enkelt hitta tips och råd vad gäller det mesta från matvaror, återvinning och resor till boende och butiker med miljö- och återvinningstema.

Saxat från Naturskyddsföreningens presentation av appen på Android Market:

Bli miljösmart med den här appen från Naturskyddsföreningen. Testa Fiskväljaren, Fruktväljaren, Grönsaksväljaren eller Återvinnaren. Hitta eko och reko kläder bland över 400 butiker över hela landet. Här finns också tips om barnprodukter, klimatsmart mat, bensinsnål bilkörning och råd om din energianvändning hemma.

 
Ni finner appen på Android Market genom att söka på grön guide eller genom att använda QR-koden här till höger. Ni skannar antingen in koden med er telefons kamera och appen Barcode Scanner eller, om ni läser detta på er androidtelefon, så klickar ni helt sonika på QR-koden en gång.
 

Tipstack till Udar!