Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Vinn en kopia av NDrive med Norden-kartor [Tävling]

Postat:
02:39 - 2010-08-30
Skribent:
Eric N
Kommentarer:

I samarbete med NDrive erbjuder vi dig som läsare chansen till att bli en av tio vinnare som erhåller en gratis NDrive-licens med kartor för hela Skandinavien. Tävlingen är enkel och går ut på att ni tar hem och testar en utvärderingsversion av programmet och sedan skriver en recension i denna tråd på vårt forum. Varje licens är värd €40 motsvarande cirka 400kr och inkluderar fria kartuppdateringar.

NDrive är ett navigationsprogram som hjälper dig att hitta rätt vare sig du kör eller befinner dig till fots och erbjuder bland annat: Kartor lagrade på minneskortet, fartkamera-varningar, 2D/3D-vy, körinstruktioner med svensk röst, automatiska uppdateringar, smart körfältsassistans, massor av intressepunkter, omfattande sökfunktion med online-stöd som inkluderar postnummer och företagsnamn med mera. Se galleriet nedan för bilder på hur programmet ser ut.

För att delta följer du du bara dessa tre enkla steg:

1. Hämta hem NDrive på Android Market genom att söka på ”NDrive” eller genom att skanna QR-koden till höger. Testa därefter programmet till fots eller i bilen.

2. Registrera dig på vårt forum och bege dig sedan till forumtråden här

3. Skriv på ett sakligt vis vad du tycker om programmet i form av en recension, den kan vara precis så kort eller lång som du själv önskar.

4. Klart!

Tävlingen avslutas på söndagen den 5/9 och på måndagen den 6/9 så kommer NDrive att enhälligt utse vinnarna. De som på ett sakligt och konstruktivt vis påpekat brister i programmet eller hittat buggar kommer inte att ha sämre vinstchans än någon annan. Ju bättre recension, desto större vinstchans.

Vinnarna kommer att bli ombedda att skicka in sitt IMEI-nummer för att få sin licens aktiverad. Tyvärr finns ingen möjlighet att i efterhand flytta licensen till ett annat IMEI-nummer/telefon, såvida telefonen i fråga inte gått sönder och i och med reperation erhållit ett nytt IMEI-nummer. I sådana fall hjälper NDrives support er med porteringen.

[NDrives hemsida] [Beteckning över programvarans alla funktioner / kompatibla telefonmodeller]

Mest kommenterat

 1. Amazon kommer till Sverige i höst enligt rykte
 2. Specifikationerna för Samsung Galaxy Watch 3 avslöjas i förväg
 3. Google presenterar nya telefonen Pixel 4a
 4. Reuters: Samsung kan lägga ned Bixby och Galaxy Apps Store helt och hållet
 5. Nya Firefox för Android släpps skarpt
 6. Hur styr du gränssnittet i telefoner?

Mest läst

 1. Har du en Chromebook idag?
 2. Amazon kommer till Sverige i höst enligt rykte
 3. Cornings nya skyddsglas Victus för med sig stora förbättringar
 4. Google presenterar sannolikt ny telefon 3 augusti
 5. Reuters: Samsung kan lägga ned Bixby och Galaxy Apps Store helt och hållet
 6. Nya Firefox för Android släpps skarpt

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Hur styr du främst gränssnittet i telefoner?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om