Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Nexus One unboxing, första intryck och bildgalleri [Nexushysteri]

Postat:
02:09 - 2010-01-03
Skribent:
Manny B
Kommentarer:

Nexushysterin fortsätter och den här gången tar hysterin formen av en Nexus One-unboxing, ett stort bildgalleri och ett videoklipp där telefonen demonstreras. Det är som så många gånger förr Joshua Topolsky på Engadget som har fått äran att fingra på ett exemplar av telefonen i fråga och han har skrivit ihop en ganska uttömmande artikel om sina första intryck.

Om telefonen som Engadget har fått leka med är en av telefonerna som Google delade ut till sina anställda, eller om det är ett retailexemplar avsett för allmänheten är oklart, men då telefonen har samma tryck på bakstycket som telefonerna som de googleanställda fick så gissar vi på att det inte rör sig om ett retailexemplar. Vi skulle förvånas mycket om Google valde att sälja Nexus One med ett sådant tryck då det helt enkelt inte är speciellt tilltalande rent estetiskt.

Innan vi slussar er vidare till Engadget för en betydligt mer uttömmande artikel så kan vi konstatera att Joshua upplever telefonen som mycket snabb, väldigt tunn och behaglig att hålla, men att det inte är någon form av revolution för Android, utan snarare en förbättring på alla punkter. Evolution snarare än revolution, således.

Vidare skriver han att man vid enstaka tillfällen kan uppfatta ett litet ”stutter” (”hackande”) då man växlar mellan hemskärmarna, vilket förstås är tråkigt, men kanske kan förklaras av att det trots allt är ett antal widgets samt en animerad skrivbordsbakgrund igång i videoklippet. I övrigt så är telefonen blixtsnabb och framförallt hastigheten i Maps är något som han framhåller.

Joshua skriver avslutningsvis att en uttömmande recension av Nexus One kommer inom kort, så vi har några spännande dagar att se fram emot.

 

Läs mer på Engadget! Tipstack till Wandborg och Wasabi.

Mest kommenterat

 1. Hur ofta laddar du mobilen?
 2. Allt om Googles nya telefoner Pixel 6 och Pixel 6 Pro
 3. Opinion: Fingeravtrycksläsare på bakstycket fortfarande bäst
 4. Freja kan användas som legitimation vid paketutlämning hos PostNord
 5. Apple har presenterat tredje generationens AirPods
 6. Här kan du se presentationen av Pixel 6 och Pixel 6 Pro live

Mest läst

 1. Hur ofta laddar du mobilen?
 2. Allt om Googles nya telefoner Pixel 6 och Pixel 6 Pro
 3. Konceptbilder på Samsung Galaxy S22 Ultra
 4. Qualcomm ogillar att Google skapat egen systemkrets
 5. Ännu fler Google Pixel 6-läckor innan presentationen
 6. Opinion: Fingeravtrycksläsare på bakstycket fortfarande bäst

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Hur ofta laddar du i regel mobilen?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om