Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Nexus Player-ägare: Vilka är era synpunkter på enheten?

Postat:
18:20 - 2015-10-07
Skribent:
Hugo
Kommentarer:
Googles mediaspelare Nexus Player lanserades i november månad förra året. Sin vana trogen vad gäller Nexus-familjen drog Google aldrig igång någon större PR-kampanj, utan de lät enheten sälja av sin egen kraft.
Google har oss veterligen inte släppt några officiella försäljningassiffror för Nexus Player, vilket kan antyda att Player inte har varit en jättesuccé. Vi vet att Google återkommande har talat om framgångarna med Chromecast, varför det är nära till hands att misstänka att de inte nämner Players säljsiffror då de helt enkelt inte imponerar.

Oavsett vilket så vet vi att mången Nexus Player-köpare är mer än nöjda med sitt köp, och uppskattar en enhet som gör samma sak som en Chromecast och mer därtill.

Nexus Player kostar i Sverige i dagsläget strax under tusenlappen, medan den i bland annat USA går att finna för så lite som 49 amerikanska dollar, eller motsvarande cirka 400 kronor plus lokal moms. Är den plötsliga prisdumpningen i USA kanske ett tecken på att en efterträdare är på väg?

Då vi testade Nexus Player konstaterade vi att den blandade styrkor som ett utmärkt gränssnitt och bra sökfunktioner, både röstsökning och kontexbaserade sökresultat, med svagheter som ett skralt spel- och apputbud samt att lagringsminnet var i allra lägsta laget.

Vi vill nu ställa frågan till er som har lagt vantarna på en Nexus Player: vilka är era synpunkter på enheten? Vad vill ni förbättra till nästa generation Player? Har något krånglat? Ni sitter inne med svaren på de flesta frågorna, och kommentarerna törstar efter er input.

Mest kommenterat

 1. Hur skyddar du din smartphone?
 2. Spotify HiFi erbjuder ljud i losslesskvalitet
 3. Disney+ utökas med Star [Notis]
 4. Vissa Hangouts-användare har fått tillgång till Google Chat
 5. Qualcomm stäms i Storbritannien, anses ha drivit upp smartphonepriserna
 6. Google presenterar sex Androidnyheter, tillgängliga för alla

Mest läst

 1. Google presenterar sex Androidnyheter, tillgängliga för alla
 2. Spotify HiFi erbjuder ljud i losslesskvalitet
 3. Spotify testar ny biblioteks-vy i Androidappen
 4. Samsung börjar erbjuda fyra års säkerhetsuppdateringar
 5. Disney+ utökas med Star
 6. Hur skyddar du din smartphone?

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Använder du skal till din primära mobil?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om