Notis: Ytbehandlingen på HTC Hero är briljant?

Postat:
15:15 - 2009-06-26
Skribent:
| Manny B
Kommentarer:
17

HTC Hero - Teflonbehandlad

Ok, det råder nyhetstorka här i sommarvärmen, men jag tycker ändå att det här är lite intressant.

HTC har på Hero börjat använda en ny slags teflonbaserad ytbehandling kallad ”polytetrafluoroethylene” [sic] för att öka greppet även för svettiga fingrar och dessutom undvika att telefonen blir full av kladdiga och fula fingeravtryck. De använder även en speciell ytbehandling på skärmen, kallad ”fingerprint resistant oleophobic coating”, vilket är samma teknik som Apple använder på den nya iPhonen för att undvika kladdiga fingeravtryck i högsta möjliga grad.

Man förstår att HTC har fått till en fullträff vad gäller ytbehandlingen på skalet till telefonen när t.o.m. Jesus Diaz på Gizmodo blir lyrisk över den och i samma andretag sågar iPhone.

Ni som är bekanta med Giz känner förmodligen till att Jesus Diaz är en Apple-fanboy av enorma mått som därtill ogillar Android (hans egna ord, citat nedan), så att han går loss och inte bara öser beröm över en Androidtelefon utan även sågar iPhone säger en hel del om hur bra Hero känns i handen.

What I do care about is that, after playing with the Hero, my iPhone now feels like cheap crap. And I don’t even like Android.

 

Märk väl att hans beröm endast handlar om hårdvaran i sig – han hatar förmodligen fortfarande Android.