Nova Launcher släpps i skarp version, bästa hemskärmsersättaren för ICS?

Postat:
13:05 - 2012-02-24
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
45

I januari skrev vi om en populär ny hemskärmsersättare som utökar funktionaliteten i Ice Cream Sandwich egna hemskärmsapp, samtidigt som den behåller dess känsla och design. Applikationen heter Nova Launcher och har nu till sist släppts i skarp version i Market efter en längre tid i betastadiet.

Funktionsmässigt har Nova Launcher ännu inte lika mycket att erbjuda som exempelvis LauncherPro Plus eller ADWLauncher EX. Utvecklaren verkar dock hängiven projektet och utökar launcherns funktionalitet med jämna mellanrum.

Det är även något visst med Nova Launcher som gör appen behaglig att använda. Den är även snabb och erbjuder ett ovanligt fint flyt. I samband med releasen av skarpa versionen har utvecklaren släppt en betalvariant av appen.

Den kostar 27kr, heter Nova Launcher Prime och ger tillgång till extra finesser som exempelvis möjligheten att utföra kommandon genom att svepa på olika vis över skärmen. Nova har fått ett varmt mottagande i Market och har i skrivande stund ett medelbetyg på 4,8 stjärnor av 5. Finns det några Nova-användare bland Swedroids läsare och vad tycker ni i så fall om appen?

Lägsta pris på Google Galaxy Nexus på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Google Nexus S på Prisjakt just nu: