Ny bild på kommande HTC One Max [Rykten]

Postat:
21:08 - 2013-08-06
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
27

HTCs första bamsemobil heter enligt ryktena One Max och kan bli motpolen till 4,3-tummaren One Mini, medan flaggskeppet One huserar någonstans i mitten storleksmässigt. Igår fick vi tag på ett foto som sades föreställa enheten och tidigare idag publicerade tillverkaren en kort reklamfilm som berättar att ”stora saker är på gång”.

Nu har det dykt upp en ny bild och den här gången jämförs enheten med en något udda pjäs; det verkar vara en Motorola Moto XT882. Varför inte en lite mer välkänd mobil valdes i storleksjämförelsen är oklart, men det ger i alla fall en något bättre bild av hur stor One Max är. Nästa steg i utvecklingen är sannolikt att HTC meddelar ett datum för presentationen, eller att tillverkaren rätt och slätt offentliggör enheten utan större dunder och brak. Vi återkommer naturligtvis när vi vet eller hör mera om HTC One Max.

Uppdatering: Bilden nedan har skapats genom att uppskatta måtten för One Max baserat på storleken för Moto XT882. Den visar en representation av One Max mellan Sony Xperia Z Ultra och vanliga One.

sony-xperia-z-ultra-htc-one-max-vanliga-one

Senaste artiklarna om HTC ONE MAX

→ Se fler artiklar om ämnet