Ny ikon i Chrome OS kan peka på enade meddelanden för Android [Rykten]

Postat:
19:16 - 2013-02-06
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
21

chrome-notification-center-630x417

Detta må framstå som långsökt, men en ny ikon i en kommande version av Chrome OS har väckt spekulationer om att Google har en tjänst på gång som kommer förena alla meddelanden och samla dem på ett och samma ställe.

chrome-messaging-centerUtvecklaren François Beaufort har visat oss hur nya meddelandecentret i Chrome OS kommer att se ut och skärmdumpen avslöjer även en helt ny ikon som för tankarna till flera olika typer av meddelanden. Vissa har länge önskat att Google ska samla alla våra meddelanden på ett och samma ställe för god översikt, vare sig de kommer från Google Talk, Google+, SMS eller MMS.

Ännu bättre vore kanske ifall en enda förenad meddelandetjänst skapades som ersätter allt ovanstående på en och samma gång. Om Google tänker släppa en sann konkurrent till appar som WhatsApp och BlackBerry Messenger återstår att se, men ifall tjänsten kommer till Chrome OS lär den även komma till Android. Vad tror ni om ryktet och vad hoppas ni på att få se för nyheter i Android när det gäller meddelanden och kommunikation?