Ny uppdatering av SwiftKey tillgänglig i Play Store

Siffrorna går nu att flytta tillbaka

Postat:
17:48 - 2013-11-25
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
39

Om du blev av med hela din egna ordlista efter senaste uppdateringen av SwiftKey, trots att molnlagringsfinessen var påslagen, kan du i alla fall finna tröst i att du inte var ensam. En bugg gjorde att ordlistan nollställdes, vilken är åtgärdad i uppdateringen som nu är tillgänglig i Play Store.

Uppdateringen till SwiftKey 4.3.1 återställer dollartecknet, vilket tydligen saknades. Symboler för olika valutor infogas enklast genom ett långtryck på bokstaven ”X”. Senaste versionen erbjuder dessutom ett nytt ljud för just mellanslagstangenten ifall du har tangentljuden påslagna.

Gänget bakom det virtuella tangentbordet har också fixat en rad andra mindre buggar. I och med den stora uppdateringen till SwiftKey 4.3 flyttades siffrorna (som visas när du trycker på ”123” i vänstra hörnet) till högra sidan av skärmen. Tanken var att det skulle bli lättare att mata in siffrorna för de som håller telefonen i höger hand.

Nu kan användare flytta tillbaka siffrorna om så önskas genom att långtrycka på knappen längst ner till vänster, trycka på teman och avslutningsvis bocka i alternativet som flyttar tillbaka siffrorna till vänster.

Senaste artiklarna om SWIFTKEY

→ Se fler artiklar om ämnet