Ny uppdatering till HTC Hero

Postat:
12:17 - 2010-08-10
Skribent:
| Norsehawk
Kommentarer:
131


”Den som väntar på något gott…”
heter det visst och nu kan alla HTC Hero-ägarna runtom i landet sluta vänta, eftersom era telefoner kommer från och med idag att uppdaterats en smula. För inte så länge sedan fick vi veta att Hero har fått den efterlängtade systemuppdateringen med Android 2.1 och nu har ännu en uppdatering dykt upp med versionsnummer 3.32.405.2 och är 5.87 MB stor. Uppdateringen skall sedan igår vara tillgänglig för alla HTC Hero-telefoner, men för att inte överbelasta nätet brukar HTC rulla ut uppdateringen över ett par veckors tid.

För de som ännu inte erhållit den automatiskt så kan man gå in och göra en manuell sökning under: Meny->Inställningar->Om telefonen->Systemuppdateringar. Dyker det fortfarande inte upp något kan man prova med att flytta fram datumet på telefonen och resulterar inte detta i någon uppdateringen så återstår bara att vänta på sin tur.

Exakt vad uppdateringen innehåller framgår i vanlig ordning inte på HTC:s hemsida, men ni som hämtat hem den och som upplever några förbättringar/försämringar får gärna delge er av dessa i kommentarsfältet nedan.

Tack till Johan C som tipsat om denna nyhet!