Ny version av Swype Beta med ”levande språk” – kräver ej längre registrering

Postat:
18:00 - 2013-01-07
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
15

swype-beta-v1.4-1swype-beta-v1.4-2

Nuance har precis släppt betaversion 1.4 av sitt populära gestbaserade tangentbord. Swype finns inte i Play Store utan tillhandahålls istället som en gratis och ständig betaversion, om man inte äger en androidenhet som har Swype redan från början.

Version 1.4 av Swype bjuder på en ny finess som kallas ”Smart Editor”. När man satt punkt för en mening undersöker Swype alla ord i meningen – om ett ord anses vara osannolikt markeras det och användare kan klicka på ordet för att byta till det ord Swype tror är korrekt. 

Den redan befintliga ”levande språk”-finessen har därtill förbättrats. Vi kan nu välja att utöka ordlistan automatiskt genom ord som för tillfället är i ropet och används av andra. Detta förutsätter dock att det man skriver bevakas av Swype och de som inte är bekväma att bidra med ord kan stänga av funktionen.

Sist men inte minst har Nuance äntligen tagit bort registreringskravet – alla som installerat Swype med jämna mellanrum vet säkert att det kan bli tradigt i längden att både logga in på hemsidan och dessutom i själva nedladdningsappen. Det slipper vi alltså nu och de som vill testa själva kan med fördel bege sig till beta.swype.com.