Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Nya bilder på Motorolas Sholes-tablet?

Postat:
08:15 - 2009-12-04
Skribent:
Manny B
Kommentarer:

sholes-tablet-rumor-rm-eng1

Vi skrev för bara någon dag sedan om vad som ryktas vara Motorolas nya androidtablet, Sholes, och idag ser vi ett antal nya bilder från en mässa i Kina på vad som sägs vara samma telefon… men är det verkligen det? På bilderna från gårdagen skymtar vi att det står ”8.0” på baksidan, vid sidan om kameralinsen, men på de nya bilderna så står det istället ”5.0” på samma ställe, vilket förstås förbryllar. I övrigt råder det dock inget större tvivel om att det är samma telefoner det rör sig om, då designen är identisk i en direktjämförelse med bilderna från igår.

Till listan över ryktade specifikationer som vi skrev om igår så verkar vi idag kunna lägga till Android 2.1 (inte 2.0) samt en FM-radio. Utöver detta så kan vi också konstatera att telefonen på bilderna har fått en mycket märklig design, då den i vy rakt framifrån har en märklig puckel nedtill till höger. Min spontana reaktion var inte direkt förtjusning. Är detta ett försök av Motorola att utmärka sig ungefär som HTC har gjort med ”hakan” på några sina androidtelefoner, eller fyller puckeln någon funktion? För att göra klagovisan lite längre så tycker jag även att ramen runtom skärmen är alldeles för tjock, vilket gör att telefonen ger ett klumpigt och nästan lite billigt intryck.


 

Via Engadget. Tipstack till Wasabi.

Mest kommenterat

 1. Rapport: PostNord kan gå i konkurs utan stöd
 2. BankID kommer släppas för Huaweis app-butik
 3. Ni som inte byter till en ny telefonmodell vart eller vartannat år – hur upplever ni att era ”gamla” telefoner fungerar?
 4. Disney+ kommer till Norden i sommar
 5. Rykte: Specifikationerna för Samsung Galaxy S20-serien
 6. Pressbilder på Galaxy S20-serien: så här ser Samsungs nya flaggskepp ut

Mest läst

 1. Så här ser Samsung Galaxy S20 Ultra ut enligt senaste ryktena
 2. EU överväger att tvinga alla smartphonetillverkare att använda USB-C
 3. Rapport: PostNord kan gå i konkurs utan stöd
 4. Rykte: Specifikationerna för Samsung Galaxy S20-serien
 5. BankID kommer släppas för Huaweis app-butik
 6. Ni som inte byter till en ny telefonmodell vart eller vartannat år – hur upplever ni att era ”gamla” telefoner fungerar?

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vad anser du är effektivast överlag: textbaserad kommunikation eller samtal?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om

Survey