Nya videoklipp av HTC Hero ”in action”

Postat:
21:27 - 2009-07-19
Skribent:
| Manny B
Kommentarer:
49

HTC Hero - Sense - C64 Det finns numera ganska många videoklipp på Hero och dess ”blingade” Android-OS, men då det råder nyhetstorka så känns det ändå som att det är av intresse. Många av er går ju dessutom och väntar på er Telenor-Hero, och jag är övertygad om att ni vill se så mycket av Hero som möjligt innan den anländer.

Dessa två videos kommer från våra vänner borta på PhoneDog.com (en bra engelskspråkig mobilsajt, värd att kolla upp emellanåt).

Rent spontant så känns det som att gränssnittet flyter lite bättre på dessa videoklipp än många av de jag har sett tidigare, så kanske har HTC haft tid att putsa ytterligare lite vad gäller optimeringar. Det ser ganska trevligt ut, men ingen kan påstå att det går lika snabbt som vaniljandroid.

Videoklippen efter hoppet.

Första videon visar mest hur det ser ut när man startar telefonen första gången, samt hur det går till att ställa in konton och dylikt. Andra videon demonstrerar några av de i ”Sense” (HTC:s specialbyggda Androidversion för HTC Hero) inbyggda applikationerna och widgetarna.
 

Video 1 (första uppstart, första intryck):
[youtube width=”600″ height=”486″]https://www.youtube.com/watch?v=HFPZjwp2fG0&fmt=18&hd=1[/youtube]

Video 2 (mer ingående om applikationer och widgets):
[youtube width=”600″ height=”486″]https://www.youtube.com/watch?v=YJW2rBiEJgQ&fmt=35&hd=1[/youtube]
 

Via PhoneDog på YouTube.