Nytt arkadspel i Play Store: Daddy Was A Thief

Postat:
20:52 - 2013-05-10
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
12

Play Stores ständigt växande samling spel utökades igår med Daddy Was A Thief: ett smått beroendeframkallande arkadspel från utvecklaren Rebel Twins. Du spelar en rundlagd tjuv som efter ett misslyckat bankrån tar sig in på högsta våningen i ett höghus. Det gäller att roffa åt sig så många mynt som möjligt i höghuset och arbeta sig så långt neråt i byggnaden som det går. 

daddy-was-a-thief-1daddy-was-a-thief-2

Karaktären styrs genom att antingen svepa upp eller ner varsomhelst på skärmen, vilket får gubben att krascha ner genom golvet till nästa våning respektive hoppa för att nå exempelvis mynt. Genom att krossa möbler och inredning kan du få tag på fler mynt. Längs vägen ner stöter du på faror som tanter, poliser och märkliga manicker som kan få dig att krympa i storlek.

Daddy Was a Thief är gratis att ladda hem, men spelet accepterar köp direkt inifrån spelet. Vi provade att betala 16kr för att dölja reklamen, vilket fungerade utmärkt. De som är sugna på att testa kan styra webbläsaren eller Play Store till den här sidan. Daddy Was a Thief är 25MB stort, kräver Android 2.3 eller senare och har i skrivande stund 4,5 stjärnor i snitt.