OnePlus berättar om inbjudningssystemet för nya telefonen

Postat:
13:02 - 2015-07-16
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
11

OnePlus är en liten tillverkare med små marginaler. För att minska riskerna och försäkra sig om att alla producerade enheter faktiskt säljs har OnePlus använt ett omdiskuterat och kritiserat inbjudningssystem som kräver att kunder behöver få tag på en kod för att kunna lägga en beställning.

Samma system används för uppföljaren OnePlus 2, med skillnaden att det kommer gå att ställa sig i kö för att få en inbjudan. Intressenter kan ange sin e-postadress och därefter få en inbjudan så fort nya blir tillgängliga. De som väl bjudits in får fler inbjudningskoder att dela med sig av.

OnePlus menar att de är mer självsäkra i år och att de därför producerat mellan 30 – 50 gånger fler exemplar av uppföljaren inför lanseringen än vad de gjorde i fjol. Enligt företaget kommer det därför bli ”betydligt enklare” att hitta en inbjudan för OnePlus 2 än för OnePlus One.

With the OnePlus One, we did a bit better than we thought we would. This has made us more confident, and therefore we will have far more launch inventory than last time. We’re talking about 30-50x last year. This means that it will be significantly easier to get an invite from the very beginning.

Senaste artiklarna om ONEPLUS 2

→ Se fler artiklar om ämnet