Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

OnePlus VD förväntade sig ett bättre mottagande av OnePlus X

Postat:
15:31 - 2018-07-20
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
Bortsett från Apple tillhandahåller större och mer etablerade smartphonetillverkare mobiler i alla prisklasser, men OnePlus har endast släppt toppmodeller. Det finns ett undantag – OnePlus X från hösten 2015.
I en intervju i egna forumet fick företagets VD Pete Lau frågan om det finns en produkt som han räknade med skulle få ett bättre mottagande från ”fans”. Svaret är just OnePlus X, som han säger var ett försök att skapa bästa möjliga ”lite-version” av ett flaggskepp.

Telefonen var ingen försäljningsframgång och efter det blev OnePlus än mer bestämt att bara fokusera på flaggskepp. OnePlus X hade en mindre skärm på 5”, samt ett chipp (Snapdragon 801) som var snabbast på marknaden ett drygt år innan telefonen lanserades.

Enheten erbjöd samtidigt AMOLED-teknik och 1080p, samt 3GB RAM och glasbakstycke — vilket var ovanligt för prisklassen kring 2500kr. Var det någon som skaffade OnePlus X och vad tyckte ni i så fall om telefonen?

Aktuellt

Här är Googles nya telefoner -- Pixel 3 och Pixel 3 XL.

Android på Prisjakt

Samsung Galaxy S9
Sony Xperia XZ2 Compact
Sony Xperia XZ2
Samsung Galaxy S9 Plus
Google Pixel 2
Google Pixel 2 XL
8.9

Test av Sony Xperia XZ2 Premium

8.6

Test av LG G7 ThinQ

8.1

Test av Nokia 8 Sirocco

9.3

Test av Samsung Galaxy Note 9

8.9

Test av OnePlus 6

8.8

Test av Sony Xperia XZ2

8.5

Test av Nokia 7 Plus

8.8

Test av OnePlus 5T

0

Google Home med skärm – Lenovo Smart Display 10

Visa fler recensioner

Populära ämnen

Senaste nyheterna om

Allt om

Sweclockers RSS