Ordsvall – Svenskt ordspel för Android [Tips]

Postat:
22:31 - 2010-08-25
Skribent:
Manny B
Kommentarer:
23

Om ni i likhet med oss på Swedroids redaktion är förtjusta i enkla småspel som man kommer igång med på ett par ögonblick och som utan vidare kan få tiden att flyga fram, så är vi ganska övertygade om att det svenskutvecklade spelet Ordsvall kan vara värt att kolla upp.

Spelet går kort beskrivet ut på att på spelplanen forma ord utifrån ett antal slumpgenererade brickor med bokstäver. Ju längre ord du lyckas skapa desto fler poäng utdelas och i takt med att du avancerar i poäng/nivå så ökar förtås även takten med vilken nya brickor och bokstäver genereras. När hela spelplanen är full av ”olösta” bokstäver så är spelet över – så det gäller att vara snabb i såväl tanke som handling.

Ordsvall har utvecklats av svenska Resounding Games och har en egen tråd på vårt forum, där utvecklaren själv svarar på frågor och försöker komma till rätta med eventuella buggar. Många av er kanske känner till spelet sedan tidigare, då den engelska versionen av samma spel, ”Lettered”, redan har funnits ute ett tag.

Om ni är sugna på att testa så kan ni med fördel skanna in QR-koden här till höger, alternativt – om ni läser detta via er telefon – klicka på QR-grafiken en gång.
 

Resounding Games (under uppbyggnad?).