HTC Hero – Telefonen för dig?

Postat:
14:49 - 2009-07-29
Skribent:
| Louie
Kommentarer:
19

Är du den typen som verkligen vill se en produkt ”in action” innan du bestämmer dig? Om så är fallet kan den här videogenomgången skapad av Coolsmartphone vara något för dig. Videon är förvisso inte helt ny, men den ger en bra bild av telefonen.

Telefonen har lånats i sju dagar under någon form av mässa och får en grundlig genomgång i bilen hos en av entusiasterna. Kanske inte den bästa platsen för inspelning men man får mycket genomgång av telefonen under de nästan 100 minuter långa inspelningen där i princip alla funktioner får ett ordentligt test. Eftersom det är under en hel vecka så har personen kunnat pröva telefonen emellan inspelningarna och har mer att tillägga än bara de funktioner som visas. Telefonen uppvisar bland annat en otrolig snabbhet med nästan 2000 bilder på minneskortet, något inte många uppackningsvideos på YouTube avslöjar.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wELCCUchWhc&feature=PlayList&p=23834BA3381B9022&index=8&playnext=1[/youtube]

Själv har jag bestämt mig för en Hero och väntar just nu på att den ska komma till Sverige. När jag får den kommer ni serveras mer matnyttigt om HTC Hero samt möjligheterna till utveckling i någon form av ”Utvecklingsskola” för Android, som jag kommer att påbörja.