Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

PayPal som betalalternativ kommer allt närmare Android Market?

Postat:
06:37 - 2010-10-26
Skribent:
Manny B
Kommentarer:

Enligt en artikel på androidsajten phandroid så kan det seglivade ryktet som säger att Android Market är på väg att få ett nytt betalalternativ, i form av PayPal, vara sant. Som stöd för detta så presenterar de bevis i form av en skärmdump från utvecklarkonsolen för appublicering, vilken alla registrerade apputvecklare har tillgång till.

Genom lite trixande med en Firefox-addon kallad FireBug så har en medlem på phandroid, ”Al”, lyckats synliggöra dolda element ur HTML-koden på utvecklarkonsolen, i vilka vi klart och tydligt kan se att PayPal-betalning ser ut att vara på gång. Detta understöds av en artikel som publicerades på The Street i början av oktober, där det påstås att PayPal kommer till Android Market den 28:e oktober – det vill säga om två dagar.

Detta är annars en typisk situation där man genast misstänker att det bara är en bluff skapad i valfritt bildredigeringsprogram, men då vi själva gräver runt i koden på utvecklarkonsolen så hittar vi mycket riktigt frasen ”PayPal Profile”, dold med attributet div style=”display: none;”. Vi lyckas emellertid inte återskapa informationstexten som vi kan se på skärmdumpen här ovan, men det kan antingen bero på att Google helt sonika har tagit bort texten, eller på att våra HTML-kunskaper är minst sagt bristfälliga.

Vi låter var och en dra sina egna slutsatser, men vad vi i alla fall kan konstatera är att ordet ”PayPal” finns omnämnt – och gömt – i koden på utvecklarkonsolen för Android Market, samt att ryktet säger att PayPal skall introduceras som betalalternativ på Android Market redan om ett par dagar. Få har väl dessutom missat att Market har varit minst sagt darrigt på senare tid – kanske håller Google på och pillar med något?
 

Via phandroid.

Mest kommenterat

 1. Hur ofta laddar du mobilen?
 2. Allt om Googles nya telefoner Pixel 6 och Pixel 6 Pro
 3. Google kommer få kontinuerlig skrollning på mobiler
 4. Qualcomm ogillar att Google skapat egen systemkrets
 5. Freja kan användas som legitimation vid paketutlämning hos PostNord
 6. Apple har presenterat tredje generationens AirPods

Mest läst

 1. Hur ofta laddar du mobilen?
 2. Allt om Googles nya telefoner Pixel 6 och Pixel 6 Pro
 3. Konceptbilder på Samsung Galaxy S22 Ultra
 4. Sony tillkännager ny produkt 26 oktober
 5. Nya pressbilder på Pixel 6 visar hur mycket kamerorna sticker ut
 6. Qualcomm ogillar att Google skapat egen systemkrets

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Hur ofta laddar du i regel mobilen?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om