Google Pixel 6a och Pixel Watch närmar sig enligt rykten

Postat:
10:41 - 2022-03-02
Skribent:
Eric N
Kommentarer:
4

Enligt tekniksajten Android Police har två ännu obekräftade produkter – Google Pixel 6a samt Google Pixel Watch – dykt upp i orderhanteringssystemet för en USA-baserad operatör, vilket tyder på att en officiell lansering närmar sig.

Av läckan som försett Android Police med uppgifterna att döma kommer telefonen att finnas i antingen vitt, grönt eller svart utförande. Enheterna har 128 GB lagringsutrymme, men det är däremot inte känt hur stor mängd arbetsminne Google valt att bestycka dem med. Även prisuppgifter lyser med sin frånvaro, men i jämförelse kan nämnas att lanseringspriset för Pixel 4a 5G hamnade på 499 euro.

Baserat på en och samma läcka har Googles beryktade smartklocka – Pixel Watch – också dykt upp i orderhanteringssystemet. Klockan står listad som ”bluejay”, men några fler detaljer än så framgår inte enligt Android Police.

Front Page Tech var först med bilder på vad som påstås föreställa Pixel Watch

Vad beträffar tillgänglighet och lanseringsdatum för telefonen såväl som klockan pekar rykten mot maj, vilket sammanfaller med när Googles årliga teknikkonferens I/O vanligen äger rum.  Google har dock vid tillfället för artikeln varken publicerat ett datum eller uppdaterat hemsidan för I/O 2022.

Google har än så länge inte lanserat några Pixel-telefoner i Sverige eller i övriga delar av Norden för den delen och vi väntar oss inte heller att Pixel 6A respektive Pixel Watch kommer att finnas att tillgå i Sverige. Googles produkter har dock blivit enklare att importera till Sverige på senare tid och en guide för detta ändamål finns att tillgå i bland annat Swedroids forum.