Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Prisindikation för Samsungs Galaxy S21-serie [Rykten]

Postat:
13:10 - 2020-12-21
Skribent:
Swedroid-redaktionen
Kommentarer:
I den senaste av raden läckor och rykten som kretsar kring Samsungs kommande Galaxy S21-serie har prisuppgifter börjat cirkulera som talar för en viss prisökning för Ultra-modellen, medan de två enklare varianterna kan bli något billigare än tidigare.
Enligt Twitter-användaren Ishan Agarwal och sajten 91Mobiles kommer den enklaste modellen – Galaxy S21 – att ha ett introduktionspris om 849 euro, medan Galaxy 21 Plus förväntas betinga ett pris om 1 099 euro. Flaggskeppet – Galaxy S21 Ultra – påstås ha ett startpris om 1 399 euro.

Vid lanseringen av S20-serien kostade S20 Ultra från 14 990 kr i Sverige, medan introduktionspriset för euroregionerna var 1 349 euro. För närvarande kostar S20 Ultra cirka 11 990 kr bland flera etablerade återförsäljare.

En faktor som eventuellt kan minska prispåslaget mellan kronor och euro från och med nästa år är att Copyswede samt elektronikbranschen enats om ett tak på 75 kronor för den så kallade kassettersättningen eller privatkopieringsersättningen, vilket innebär en kraftig reduktion från det tidigare anspråket om 3 kr per gigabyte utan tak.

Mycket talar för att Galaxy S21-serien kommer att presenteras vid ett event som äger rum någon gång under mitten av januari. I samband med eventet bör det stå klart vad Samsung Sverige kommer att debitera för den nya trion.

Mest kommenterat

 1. Allt om flaggskeppet Samsung Galaxy S21 Ultra
 2. Google Stadia och GeForce Now kommer integreras i LG:s TV-apparater
 3. Samsung lanserar flaggskepps-chippet Exynos 2100
 4. Samsung introducerar Galaxy S21 och S21 Plus
 5. Trump-administrationen svartlistar Xiaomi [Uppdaterat]
 6. Ingen laddare med Samsung Galaxy S21

Mest läst

 1. Hur många strömningstjänster betalar du för?
 2. Allt om flaggskeppet Samsung Galaxy S21 Ultra
 3. Ingen laddare med Samsung Galaxy S21
 4. Samsung introducerar Galaxy S21 och S21 Plus
 5. Poco M3 har börjat säljas i Sverige
 6. Trump-administrationen svartlistar Xiaomi

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Hur många strömningstjänster betalar du för (video/musik)?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om