Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Recension:Recension av Bunny Mania Lite

Postat:
22:08 - 2010-04-29
Skribent:
Ulvhamne
Kommentarer:

Titel: Bunny Mania Lite
Testversion: 1.5.4
Testtelefon: Acer Liquid S100
Utvecklare: Crispy Software Development
Hemsida: http://www.crispysoft.com
Tillgänglighet: Android Market
Pris: Gratis (Finns betalversion för €2.09)

Bunny Mania Lite är ett spel som bygger väldigt mycket på Lemmings. Så mycket att de i princip tagit Lemmings och bytt ut våra kära gamla lämlar med det illgröna rejvhåret mot kaniner. Lemmings var ett spel jag spelade oerhört mycket för många år sedan, och tyckte om det. Eftersom att det här spelet har lyckats bra med själva mekaniken i Lemmings så funkar det även om det inte är lika polerat som originalet. För de som inte spelat Lemmings så går spelet ut på att leda en flock ganska söta men korkade och harmlösa djur genom ett farligt landskap där de kan drunkna eller ramla och slå ihjäl sig. Till sin hjälp har man lite olika saker man kan säga åt sina gulliga följeslagare att göra, som att gräva, bygga broar och spränga bomber.

Grafik
En av sidorna med att kopiera ett tidigare spel är att man blir jämförd med originalet. Tyvärr så är inte Bunny Mania lika polerat som originalet och dess uppföljare. Grafiken, förutom att inte vara lika polerad som originalet är lite buggig med. Skärmen flimrar, eller blinkar till ibland.

Ljud/Musik
Både ljudet och musiken i spelet påminner en del om Lemmings och fungerar bra, även om bakgrundsmusiken i menyerna kan bli lite enerverande stundvis.

Gränssnitt
Gränssnittet i själva spelet funkar bra. Man klickar på en ”action” och sedan på en kanin för att den ska göra just det. Menyerna är jag däremot inte förtjust i. De ger ett starkt intryck av code art och stilen på bakgrund mot menyval skär sig. Det är dock fullt fungerande och bjuder inte på några otrevliga överraskningar i övrigt.

Upplevelse
Då spelet har originalen att mäta sig med så känns det ofta lite mediokert, men det har potential och om utvecklarna av det lägger ner lite tid på grafiken så kommer spelet att bli riktigt bra.

Kontroller
Spelet styrs genom touchskärmen och bjuder inte på några överraskningar. Det är lätt att klicka på de actions som finns och det är lätt att klicka på kaninerna. Dock så kan jag som ägare av Liquid inte nyttja zoomningen som finns, då man ska använda Dpad eller trackballen för det, och Liquid saknar helt sådana styrdon. En liten miss i min mening, då det finns fler androidmobiler utan sagda styrdon.

Replayability
Jag har som sagt spelat sönder originalet så jag kommer antagligen inte spela det här spelet speciellt mycket, dock så spelade jag ju originalet väldigt mycket så själva spelstilen går ju att snöa in ett tag på.

Betyg
Spelet har potential att bli bra men det är för mycket småsaker som känns opolerade nu men det är värt att testa det ändå.

Mest kommenterat

 1. Skulle du sakna Galaxy Note-serien om den försvann?
 2. Black Friday har officiellt startat – här är några av de bästa fynden
 3. Bästa fynden på Cyber Monday
 4. Rapport: Microsoft vill föra Androidappar till Windows
 5. Black Friday-rea även i Google Play
 6. OnePlus 6-serien och 7T får november månads säkerhetsuppdatering

Mest läst

 1. De som köper Cyberpunk 2077 på Stadia får en Chromecast Ultra och spelkontroll på köpet
 2. Black Friday har officiellt startat – här är några av de bästa fynden
 3. Black week har startat – tipsa om de bästa fynden
 4. Black Friday-rea även i Google Play
 5. Bästa fynden på Cyber Monday
 6. Här är Poco M3 – 6000mAh, FHD+ och 128GB lagring för $169

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Skulle du sakna Galaxy Note-serien om den försvann?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om