Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Reklambanner på Swedroid [Off topic]

Postat:
15:26 - 2010-10-27
Skribent:
Manny B
Kommentarer:

För att täcka våra ständigt växande löpande utgifter så kommer vi inom kort lägga in en reklambanner högst upp på sajten, ovanför Swedroid-loggan. Bannern kommer till en början vara temporär (en dryg månad), men för att även fortsatt kunna finansiera sajten så kan det hända att den blir permanent framöver. Vi vet helt enkelt inte ännu.

Precis som med Prisjakt-bannern som ligger här i vår högermeny så har vi gjort vad vi har kunnat för att även den nya bannern skall vara så relevant som möjligt för er besökare. Vi har även sett till att portförbjuda animerade/ljudliga banners (flash, animerad gif) då vi av erfarenhet vet att sådant retar upp folk – det retar trots allt upp oss också. Att reta upp sina besökare är aldrig en bra idé.

Vi hoppas att ni har förståelse för varför detta har blivit nödvändigt och vi hoppas att ni inte väljer att blockera bannern, men vi vill klargöra att om ni väljer att blockera så blir det absolut inga sura miner från vår sida. Vi varken kan eller vill tvinga er till något. Att en banner har blivit nödvändig är för övrigt en konsekvens av att vi får allt fler besökare, vilket i sig förstås är hur kul som helst!

För att göra bannern än mer relevant så har eXpansys även ordnat en speciell rabattkod för Swedroids läsare. För att nyttja rabattkoden på antingen HTC Desire HD eller HTC Desire Z så skriver ni kort och gott SWEDROID i fältet för rabattkoder vid beställning. Detta ger er 150 kronor i rabatt, och koden är giltig till och med den 15:e november 2010.
 

Mest kommenterat

 1. De som köper Cyberpunk 2077 på Stadia får en Chromecast Ultra och spelkontroll på köpet
 2. Google RCS är på väg att få krypterade meddelanden (E2EE)
 3. Black week har startat – tipsa om de bästa fynden
 4. Googles hälsoapp Fit får nytt gränssnitt med bättre översikt
 5. Kommer Sony återuppliva Compact-serien?
 6. Realme 7 är en av de minst kostsamma 5G-mobilerna hittills

Mest läst

 1. Kommer du byta från Google Photos?
 2. De som köper Cyberpunk 2077 på Stadia får en Chromecast Ultra och spelkontroll på köpet
 3. Black week har startat – tipsa om de bästa fynden
 4. Test: Google Pixel 5
 5. Här är Nokia 6300 och Nokia 8000 med KaiOS
 6. Senaste Chrome för med sig största prestandaökningen på flera år

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Kommer du byta från Google Photos när gratislagringen upphör?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om