Rykte: Samsung Galaxy Note 3 Lite presenteras under MWC 2014

Postat:
15:16 - 2013-12-02
Skribent:
Viktor Å
Kommentarer:
Samsungs bjässe Galaxy Note 3 kan eventuellt få en systermodell under början av nästa år. Samsung-specialisterna på SamMobile har fått bekräftat av en källa inom företaget att den koreanska tillverkaren arbetar på en billigare variant av Galaxy Note 3, med mer blygsamma specifikationer. Samsung Galaxy Note 3 Lite kommer enligt SamMobile presenteras under mobilmässan Mobile World Congress, som äger rum i Barcelona under slutet av februari, och kommer sedan finnas i butik med start under februari eller mars.
Vi har tidigare sett rykten om Samsung Galaxy Note 3 Lite, där den bland annat förutspås få en 8-megapixelkamera istället för den 13-megapixelpjäs som originalet bestyckats med. Samsung testar tydligen telefonen med både 5,49- och 5,7-tumsskärm, och det finns i nuläget inga klara uppgifter om huruvida den kommer få en LCD-skärm eller en Super AMOLED-skärm liknande den i storebror Note 3. Övriga specifikationer såsom skärmupplösning, hårdvaruplattform och batterikapacitet saknas helt i nuläget, men om telefonen visar sig vara verklig så lär dessa sannolikt leta sig fram innan den presenteras.

Surfplattan Galaxy Note 8.0 presenterades under årets upplaga av Mobile World Congress, och det är inte alls osannolikt att vi i februari får se Galaxy Note 3 Lite, men vi väljer ändå att ta dessa uppgifter med en nypa salt.

Skulle ni vara intresserade av en enklare och billigare variant av Galaxy Note 3 om denna skulle komma till Sverige, eller finns just en sådan telefon redan i den 6,3 tum stora Galaxy Mega? Lämna gärna en kommentar nedan.

Mest kommenterat

 1. Huaweis överklagande misslyckas, får inte bygga svenskt 5G-nät
 2. Har du en foldable?
 3. Netflix kan börja släppa nya avsnitt veckovis istället för hela säsonger samtidigt
 4. Xiaomi Smart Band 7 får ett pris på 599 kronor
 5. MKBHD visar upp Nothing Phone 1
 6. Nothing Phone kommer säljas via inbjudningssystem, kan erbjuda Snapdragon 778G+

Mest läst

 1. Rapport: Samsung har 50 miljoner telefoner i lager – för många
 2. Microsoft har lanserat Defender för mobiler och datorer
 3. Google fortsätter fruktlösa försöken att få Apple att använda RCS
 4. Har du en foldable?
 5. Samsungs senaste mobil har 6000mAh
 6. Tips: Googles lösenordshanterare kan nu nås genom genväg på hemskärmen

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Har du en mobil med vikbar skärm?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om