s4ve.as – fildelning utan krångel [Tips] [Off topic]

Postat:
22:12 - 2009-08-31
Skribent:
| Manny B
Kommentarer:
359

s4ve.as - smidig filhostning
 

Mången gång har man haft en fil som man vill dela med ett antal vänner, bekanta, men filen är för stor för att skicka till alla dessa personer en åt gången, och även om man skickar till alla samtidigt så sätter bandbredden stopp – uppströms är de allra flesta privatuppkopplingarna fortfarande ganska långsamma.

Att finna sajter som hostar filer åt oss online är inget problem, det finns en uppsjö av alternativ – så vad är så speciellt med s4ve.as? Inget, egentligen. s4ve.as gör precis samma sak som konkurrenterna – men den gör det enklare, problemfriare, snyggare. Tre klick för att skicka upp filen och så lite som ett klick för att ladda ner den – utan väntetider, utan tjat om uppgraderingar till ”Premium”, utan enerverande banners, utan en övre gräns för hur stora filer du kan skicka upp, utan krav på registrering/konto.

Inga nackdelar, inga begränsningar? Jodå, det hela bygger på att filen endast finns tillgänglig på servern under en 24-timmarsperiod – det är alltså ingen permanent hostningslösning, utan en tillfällig tjänst för så enkelt som möjligt att dela med dig av ett videoklipp, ett program, en zip-fil et.c. till dina vänner.
 

s4ve.as via LifeHacker.