Sammanfattning av Samsungs officiella tillbehör för Galaxy S4

Postat:
16:10 - 2013-03-17
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
31

Galaxy S3 fick ovanligt många tillbehör och Samsung fortsätter längs den linjen med uppföljaren Galaxy S4. Tillverkaren har presenterat en rad olika officiella tillbehör vilka vi nu kort skall sammanfatta nedan.

S View Cover

samsung-galaxy-s4-tillbehor-s-cover

Det här är ett skyddande fodral som sitter fast med bakstycket och viks över skärmen, men som lämnar plats för viss information som aviseringar, datum och tid. Det går även att prata i telefon med fodralet stängt.

S Band

samsung-galaxy-s4-tillbehor-s-band

”S Band” är del av Samsungs satsning på hälsofunktioner och är ett vattentätt armband som bland annat mäter förbrända kalorier, hur mycket du rört dig och hur pass effektivt du sover.

HRM

samsung-galaxy-s4-tillbehor-hrm

Här har vi helt enkelt en pulsmätare som håller reda på din puls när du tränar och som kan användas tillsammans med träningsappar som Running Mate.

Body Scale

samsung-galaxy-s4-tillbehor-vagDetta är en digital våg med den ovanliga funktionen att vågen kan kommunicera med Galaxy S4 över Bluetooth och på så vis tillhandahålla fler finesser. Vågen stödjer upp till sju olika användare.

Spelkontroll

samsung-galaxy-s4-tillbehor-gamepad

Som vi nämnt tidigare kommer Galaxy S4 få en egen spelkontroll, som till skillnad mot vad som påstods förra gången kommunicerar med telefonen via NFC. Spelkontrollen ska även kunna användas som en slags fjärrkontroll, men exakt vad det innebär är oklart i skrivande stund. Tillbehöret kan hantera enheter upp till 6,3 tum – kan den exakta angivelsen kanske indikera skärmstorleken för nästa modell i Note-serien?

Trådlös laddare

samsung-galaxy-s4-tillbehor-tradlos-laddare

Här har vi en trådlös laddare som måste användas tillsammans med ett särskilt bakstycke (ingår i paketet) för att det hela ska fungera.

Hörlurar

sgs4-horlurar

Det här tillbehöret behöver förmodligen ingen närmare förklaring – ett par hörlurar bara för Samsung Galaxy S4. Kanske erbjuder hörlurarna särskilda finesser, även om det är mer än vad vi känner till i nuläget.

Batterikit

samsung-galaxy-s4-tillbehor-batteripack

Användare som är rädda att få slut på batteri vid olägliga tillfällen kan skaffa detta officiella batterikit.

Olika officiella fodral och skydd

samsung-galaxy-s4-tillbehor-tradlos-flip-cover

samsung-galaxy-s4-tillbehor-tradlos-skydd

samsung-galaxy-s4-tillbehor-tradlos-fodral