Samsung Galaxy Nexus-ägare: Vilka är era synpunkter på telefonen?

Postat:
01:57 - 2012-01-18
Skribent:
| Manny B
Kommentarer:
175

Samsung Galaxy Nexus, promobild
Den tredje telefonen i Googles Nexus-serie, den av Samsung tillverkade Galaxy Nexus, har nu funnits på butikshyllorna att antal veckor. Bara här på Swedroid vet vi att väldigt många slog till så snart de bara kunde – somliga via privatimporter medan andra valde att vänta på att svenska återförsäljare och operatörer fick in den i sitt sortiment.

Vi på Swedroid kunde i vår recension konstatera att Samsung har lyckats väl med hårdvaran, även om många har muttrat över den underdimensionerade grafikkretsen, samt att Android 4.0/Ice Cream Sandwich förstås är den klart bästa androidversionen hittills och telefonens största behållning.

Även om telefonen på det stora hela imponerade storeligen på oss, inte minst vad gäller material, byggkvalité och den fina bildkvalitén på skärmen, så fann vi även att batteritiden då skärmen aktivt användes var klart sämre än hos konkurrerande modeller. Då skärmen är släckt så är emellertid batteritiden ypperlig, vilket för somliga kompenserar mer än väl för den hungriga skärmen.

Hur noga och omfattande vi än försöker vara i våra recensioner så kan vi av förklarliga skäl aldrig matcha den samlade kompetensen som ni, communityn, kan prestera vad gäller att verkligen gå till botten med hur bra – eller dålig – en telefon är. Frågorna är således helt enkelt: Vilka är Galaxy Nexus styrkor? Svagheter? Buggar? Positiva överraskningar? Vad skulle just ni vilja ändra på om ni fick möjligheten?

Som alltid törstar kommentarerna efter era åsikter, synpunkter och påpekanden – så kör hårt och dela med er, men endast om ni själva äger eller har använt en Galaxy Nexus!
 

Lägsta pris på Samsung Galaxy Nexus på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Samsung Galaxy Note på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Motorola RAZR på Prisjakt just nu: