Samsung Galaxy S5-ägare: Vilka är era synpunkter på telefonen?

Postat:
17:37 - 2014-09-11
Skribent:
Swedroid-redaktionen
Kommentarer:
149

Samsungs flaggskepp Galaxy S5 har nu funnits ute på de svenska butikshyllorna ett antal månader. Under ett antal år var Samsung dominant vad gäller att plocka fram de allra bästa androidtelefonerna, men under fjolåret kom konkurrenterna ikapp och nu är konkurrensen bland de olika tillverkarnas flaggskepp hårdare än någonsin.

Då vi testade Galaxy S5 konstaterade vi att Samsung återigen hade lyckats leverera en mäkta kompetent telefon, men att telefonen samtidigt drogs med en del mjukvarubrister, såsom en periodvis bedrövligt seg kameramjukvara och långsam växling/öppning av vissa systemapplikationer.

Samsung har sedan lansering släppt ett antal mjukvaruuppdateringar, vilka sägs åtgärda de flesta problemen, och vi riktar nu därför frågan till er som äger, har ägt eller har använt en Galaxy S5 under en längre period vilka era synpunkter på telefonen är.

Har ni funnit buggar, problem och brister som vi missade i vår recension? Vad är ni mest nöjda med? Vad hade Samsung kunnat göra bättre?

Kommentarerna här nedan är era, men var snälla och håll er till ämnet, var sakliga i kritik och kommentera endast om ni har djup personlig erfarenhet av Galaxy S5. Diskussioner om andra telefoner hänvisas istället till vårt forum.